Saturday, September 27, 2008

raya

Selamat Hari Raya Aidilfitri



Assalamualaikum wbt. bertemu lagi kita di hari mulia ini.. hehe.. slamat ari raya kepada semua warga sainskedah0206.. kepada cikgu2 .. rakan2. .dan pengunjung sekalian..

di hari mulia ni.. bermaaf-maafan la diantara kita. anda ada salah silap arap dimaafkan..

ziarah menziarahi amalan mulia.. ahahahhal.. skema gila ayat aku.. da la xleh balik . cilaka gila.. .
k.. slamat ari raya maaf zahir batin.. .

raya kedua samad ngan sof ada wat function kat umah samad.. p la .. ada marka depa kata.. nnt amek gmbaq byk2.. aku upload kat cni.. okay??

p la ziarah sket umah cekgu2.. hehe.. k.. teruskan kecemerlangan anda ..

k.. round la satu kedah. .p umah mmbe2.. tgk sket dpa jadi pa la ni.. manusia ka binatang. hehe..

k.. renung2kan . selamat beramal..





Read More......

Monday, September 1, 2008

Selamat Berpuasa...

Assalamualaikum.. kepada suma membe.. slamat berpuasa. .puasa penuh weh.. smayang terawih, bca quran.. hehe.. nnt aku bagi duet raya..~

Read More......

Wednesday, August 6, 2008

Fly

7hb.. da 3 org fly g universitas sumatera utara(perubatan)...

1. najib

2. todak

3. broom @izatul

owh ya.. ada sorg g. atikah norzet.. universitas padjajaran.. perubatan

Read More......

Saturday, July 26, 2008

fantasy

FANTASY FOOTBALL BACK!





kepada mmbe2 suma..

code league : 407572-86038


Read More......

Monday, July 7, 2008

da fly

woowowow..

sedaq xsedaq.. da ada 3 org mmbe kita fly~~`

1 - Muhammad Syafiq Fyzee (boss) - Universitas Padjajaran, Indonesia
Perubatan Pergigian

2 - Fakrul - Goethe Institut Bonn, Jerman
Cekgu

3 - Nadzirah - Bremen, Jerman
Cekgu

depa suma fly time dua minggu seblum post ni la.. aku xtau pa2 pon.. nate toi..

sapa tukaq blog ni.. tima kasih la.. cuma cantikkan sket. mana p shout out. kesian kat org nak komen .. aku nk log in pon payah..~ k . tq~

Read More......

Monday, June 30, 2008

Selamat Sambung ~~

kepada bebudak lepasan matrik.. dgq kata ramai yg dapat sambung ijazah ni.. ni yg sedap di dengar2 apa2 pon gudlux.. .aku pon xtau nk cari kat mana list2 sapa yg dapat tu.. aku da ketinggalan banyak sbb dok kat bertam yg moden tu.. hehe

k... adios~

Read More......

CINTA KITA DI PANTAI MERDEKA

/!\sila klik gambar untuk melihat dengan lebih jelas.

sainskedah0206®

-sainskedah0206@pantaimerdeka 060608-070608-

[GATHERING]
video

woOWOWOWO.. masih igtkah....

Pada 6 Jun 2008.. sainskedah0206 telah berkempen.. eh.. silap.. camping di pantai merdeka.. macam dalam lagu cinta pantai merdeka yang ada nama nyok tu...
hahaahah

mcam2 la aktiviti kat situ (aku rasa xdak pon.) .. leteyh bai. . sapa y x p tu rugi nak mapoh..
tmbah2 ada plak king aka daniel irwanto aka kaizer.. hahaah.. memang menghiburkan..


sufi, zarul, syimie, sobri sedang melepaskan penat dengan berehat di teratak depan rumah nesh.. ketika ini nesh dan rakan2 y len sdg sebuk memilih ayam (tepi aku tu???)
diumumkan.. ketibaan tetamu kehormat sedunia daniel irwanto... huhu.. gayanya masih tidak berubah..

syimie tgh layan lagu pa ntah.. lagu jefry din rasanya.. kelihatan jarinya sungguh ligat.. fuh~ kamera pon xdapat menangkapnya. hehe..

sobri ka pak kem?? huahuah..


ni la muka2 yang hadir.. mula2 depa p GIANT kat mana ntah.. aku lupa.. aku tmpat nesh tu la..
tmn jati.. dekat2 situ la Giant tu.. tau kan,..



ya.. itu dia.. aktiviti2 memasang khemah yang diajar ketika camping disekolah di taman rekreasi dipraktikkan semula.. boboi pasang khemah?? cara memasang khemah oleh PBSM... nyok.. apa tu? nampak buah... ketibaan geng dari utara.. palikoq disitu..

ni la makanan yang diorder oleh nyok.. ya ka? btoi kot.. haha


video
ucapan dari PenG'uin



inilah gmabq yang sempat ditangkap.. petang tu kami p la men bola.. bergambar2 dgn rakan2 ... kelihatan dalam gmabq .. nik yap.. berpeluh2.. demam euro nampaknya...


pemandangan matahari terbenam sungguh mengasyikkan.. hauhauhaha..

[BBQ TIME]


muka2 yang xleh blah sedang memask.. mi ngan pakshaikh yang tiba malam tu.. terus menghangatkan keadaan dengan menghangatkan syimie.. hahah.. panaih malam tu.. tu dia,. muka uwais... nampak sekerat.. sori la no.. .nanti kita lukis yang xnampak tu



tu... tgk la ayam .. ayam tu.. nampak kat sini elok la.. kalau ada time malam tu.. tau2 la.. mcm sobri @ pakkem la.. suma ayam terkena panggilan hangit...


tapi.. janji bleh makan... kena penyakit pa pon.. len cita la nanti... pa2pon kenyang gak la... fuh.. baloi 5 inggit.. haahah..


tudia... pak sheh... mcam chef de mision.. haha.. dia bkn pa,, nak tibai awai la tu... bkn pa,, wayang jatu...

tgk tu.. fuh, bara yg panas mmbara,,,.. sdap tu ayam tu... ~ hehhe

disamping camping ni.. kami juga jemput band indie yg tgh hangat skang... ujan.. yang diketuai oleh pakya.. tu.. lagu bila aku sudah tiada.. nik sbgai vokalis.. hangatnya malam tu,.. tgk smpai bukak baju..

ha.. lama baru nampak muka dia.. tu la mat neshhh... peeeeeeeeewiiiiiiiiiiiiittttttttt

[LEPAK² TIME]


malam tu lepak kat tepi pntai.. fuh.. mmg angin bayu membawa diriku... tu .. apek, radin, sedang mendengar 'cerita baru' dari king.. hahhaah.. news: radin susut 4 kg.. skang menjadi 46kg



[KEESOKAN HARINYA]


nyok sungguh bertenaga menayangkan senjatanya.. hanya pijan brani tdoq kat luaq (sbab dia ironman).. sapa la p off pijan kat luaq.. cian dia.. abeh berkarat kena embun..

mi... leteyh melayan pelanggan.. fuh.. terbaring dia.. twas kot smalam.. ahhaha...


ni la paling menyedihkan.. ketika suma asyik tido. mat nesh sorg ja.. kemas mengemas kawasan ni.. (ops.. kameraman pon xtdoq gak) tu.. dlam khemah tu.. juboq sapa la tu..


demam euro juga melanda di sini.. kelihatan hakan sukur sedang menggelecek.. turkiye.. pasukan faveretnya




kenderaan untuk dijual.. sila hubungi aku.. moto2 mat rempit yang di sita semalam.. haha. woi.. jgn amek no plate wat no ekoq plak !! amaran~!!

[BALIK SUDEYHH!!]


acara meruntuhkan khemah telah dijayakan dengan sepenuhnya kerana adanya radin yahya.. yeS~~!! hehehe..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

sampai disini saja repot dari aku.. sori la repot ni lambat disiapkan atas sebab aku exam n bz.. kepada suma ahli sainskedah_0206.. gudlux in ur life. dgq kata ramai yang da berjaya.. alhamdulilah.. jangan ptuskan sahabat. itu yang penting.. kita wat reunion grand2 dua puluh tahun lagi.. start countdown.. k~!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Read More......

Friday, June 13, 2008

GATHERING SIJIL SPM

BARU BARU NIE ADA BDK KITA G AMIK SIJIL SPM DEPA KAT SKOLAH...AKU DNGR CITA RAME YG P....SUME YG CUTI LA TU....TP AKU X CUTI .....SO AKU XDAK LA TIME TU....SEDIH RASA......



NIE ANTARA MEREKA YANG HADIR LA....NAJIB NMPK JAMBU GILER PAKAI BJ WARNA PINK,NYOK PON NMPK MCM ORG MENGANDONG LA PLAK..HAHAHAHA....ANK SAPA TU NYOK.......HEHEHEH..JGN MRH...



SENGIH APA TU SOB...BAJU MSK NGAN KULIT NMPK.....HEHEHEHH..TP SOB PON NMPK MKN BERISI...DAH X MEN RAGBI LG KOT.....



NIE LA SUME DEPA YG P AMIK SIJIL SPM ARI TU....TIME DEPA P NIE SKOLAH CUTI..SO XDAK SAPA KAT SKOLAH KECUALI PAK GUARD....HAHAHAHAHA.....

Read More......

Saturday, January 12, 2008

epi bufday batch

arini genap 7 tahun batch ni dibina~

sekian , terima kasih~

Read More......