Monday, June 30, 2008

CINTA KITA DI PANTAI MERDEKA

/!\sila klik gambar untuk melihat dengan lebih jelas.

sainskedah0206®

-sainskedah0206@pantaimerdeka 060608-070608-

[GATHERING]


woOWOWOWO.. masih igtkah....

Pada 6 Jun 2008.. sainskedah0206 telah berkempen.. eh.. silap.. camping di pantai merdeka.. macam dalam lagu cinta pantai merdeka yang ada nama nyok tu...
hahaahah

mcam2 la aktiviti kat situ (aku rasa xdak pon.) .. leteyh bai. . sapa y x p tu rugi nak mapoh..
tmbah2 ada plak king aka daniel irwanto aka kaizer.. hahaah.. memang menghiburkan..


sufi, zarul, syimie, sobri sedang melepaskan penat dengan berehat di teratak depan rumah nesh.. ketika ini nesh dan rakan2 y len sdg sebuk memilih ayam (tepi aku tu???)
diumumkan.. ketibaan tetamu kehormat sedunia daniel irwanto... huhu.. gayanya masih tidak berubah..

syimie tgh layan lagu pa ntah.. lagu jefry din rasanya.. kelihatan jarinya sungguh ligat.. fuh~ kamera pon xdapat menangkapnya. hehe..

sobri ka pak kem?? huahuah..


ni la muka2 yang hadir.. mula2 depa p GIANT kat mana ntah.. aku lupa.. aku tmpat nesh tu la..
tmn jati.. dekat2 situ la Giant tu.. tau kan,..



ya.. itu dia.. aktiviti2 memasang khemah yang diajar ketika camping disekolah di taman rekreasi dipraktikkan semula.. boboi pasang khemah?? cara memasang khemah oleh PBSM... nyok.. apa tu? nampak buah... ketibaan geng dari utara.. palikoq disitu..

ni la makanan yang diorder oleh nyok.. ya ka? btoi kot.. haha



ucapan dari PenG'uin



inilah gmabq yang sempat ditangkap.. petang tu kami p la men bola.. bergambar2 dgn rakan2 ... kelihatan dalam gmabq .. nik yap.. berpeluh2.. demam euro nampaknya...


pemandangan matahari terbenam sungguh mengasyikkan.. hauhauhaha..

[BBQ TIME]


muka2 yang xleh blah sedang memask.. mi ngan pakshaikh yang tiba malam tu.. terus menghangatkan keadaan dengan menghangatkan syimie.. hahah.. panaih malam tu.. tu dia,. muka uwais... nampak sekerat.. sori la no.. .nanti kita lukis yang xnampak tu



tu... tgk la ayam .. ayam tu.. nampak kat sini elok la.. kalau ada time malam tu.. tau2 la.. mcm sobri @ pakkem la.. suma ayam terkena panggilan hangit...


tapi.. janji bleh makan... kena penyakit pa pon.. len cita la nanti... pa2pon kenyang gak la... fuh.. baloi 5 inggit.. haahah..


tudia... pak sheh... mcam chef de mision.. haha.. dia bkn pa,, nak tibai awai la tu... bkn pa,, wayang jatu...

tgk tu.. fuh, bara yg panas mmbara,,,.. sdap tu ayam tu... ~ hehhe

disamping camping ni.. kami juga jemput band indie yg tgh hangat skang... ujan.. yang diketuai oleh pakya.. tu.. lagu bila aku sudah tiada.. nik sbgai vokalis.. hangatnya malam tu,.. tgk smpai bukak baju..

ha.. lama baru nampak muka dia.. tu la mat neshhh... peeeeeeeeewiiiiiiiiiiiiittttttttt

[LEPAK² TIME]


malam tu lepak kat tepi pntai.. fuh.. mmg angin bayu membawa diriku... tu .. apek, radin, sedang mendengar 'cerita baru' dari king.. hahhaah.. news: radin susut 4 kg.. skang menjadi 46kg



[KEESOKAN HARINYA]


nyok sungguh bertenaga menayangkan senjatanya.. hanya pijan brani tdoq kat luaq (sbab dia ironman).. sapa la p off pijan kat luaq.. cian dia.. abeh berkarat kena embun..

mi... leteyh melayan pelanggan.. fuh.. terbaring dia.. twas kot smalam.. ahhaha...


ni la paling menyedihkan.. ketika suma asyik tido. mat nesh sorg ja.. kemas mengemas kawasan ni.. (ops.. kameraman pon xtdoq gak) tu.. dlam khemah tu.. juboq sapa la tu..


demam euro juga melanda di sini.. kelihatan hakan sukur sedang menggelecek.. turkiye.. pasukan faveretnya




kenderaan untuk dijual.. sila hubungi aku.. moto2 mat rempit yang di sita semalam.. haha. woi.. jgn amek no plate wat no ekoq plak !! amaran~!!

[BALIK SUDEYHH!!]


acara meruntuhkan khemah telah dijayakan dengan sepenuhnya kerana adanya radin yahya.. yeS~~!! hehehe..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

sampai disini saja repot dari aku.. sori la repot ni lambat disiapkan atas sebab aku exam n bz.. kepada suma ahli sainskedah_0206.. gudlux in ur life. dgq kata ramai yang da berjaya.. alhamdulilah.. jangan ptuskan sahabat. itu yang penting.. kita wat reunion grand2 dua puluh tahun lagi.. start countdown.. k~!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

1 comment:

f.t said...

kenyang gla mkan anyam.....
haha...
syimie panaih mlm ni..