Monday, September 27, 2010

Dalila DMP dah kawen, anda bila lagi?

Blog kembali bernafas. Setelah agak 3 bulan berhibernasi, nampak cahaya, keluar dari gua (caya la intro!). New post, aku post entri baru. Kesian beno aku dengan blog ni, viewers ramai update tarak. Ya, viewers ramai. Cukup membebel. Ada cerita, mari canang seluruh dunia. Haha.

*Segaknya~

Raya ke-3 aritu, berlakulah salah satu event terbesar Batch 0206. Persandingan Dalila DMP dan Azri. Katanya budak sekolah SOKSEK. Betoi tak tau. Bagi sapa yang tak tau lagi, depa ni belajaq sekali kat Republik Czech nuh! Hangpa tau dak kat mana? Ahh, pi google sendiri. Depa dua ni sama2 belajaq medic, nak jadi doktot katanya. Bagusla.

*Mereka juga datang

Hari tu jugak berlakunya reunion batch yang agak mega. Budak putera-puteri 0206 suma pakat mai. Turun padang. Hat mai dok makan nasi ada. Hat mai tak berapa makan nasik ada. Makan hati. Dok menyesal dia dah jadi bini orang. Haha.

*Ni grup yang jenis makan lalu

Pengantin nampak sungguh anggun di situ. Dari dulu lagi sebenarnya. Tak lupa juga kepada pengantin lelaki. Begitu kacak dan maskulin sekali di situ. 

Nyok kata,

   “Macam pinang dibelah dua”.
   “Pinang-pinang apa nyok? Nak pinang, masuk merisik dulu

Selingan. Rileks nyok, raya sebulan. Hehe.

Bagi sapa yang tak berpeluang datang, takpa. Nanti hangpa nak kawen, jangan dok buat sengap. Roger2 member. Boleh masuk blog wooo~

Akibat planning yang kurang persis dan jitu, aktiviti reunion mega nampaknya hanya berakhir di rumah Dalila saja. Sejam dua bertegur sapa, bertanya khabar, suma pakai kalut cabut nak balik. Ok la daripada tak langsung. 

*Depa pon nak interframe

*****

2 comments:

sirNyokism said...

well done kacang! =D
TEROSKAN2! =D

redbean said...

nyok pun kna teroskan jugak.. :D